П`ятниця, 05.03.2024, 2:17 AM
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 29 » В Буській ЗОШ №2 І-ІІІ ст відбулось методичне об’єднання вчителів трудового навчання.
0:28 AM
В Буській ЗОШ №2 І-ІІІ ст відбулось методичне об’єднання вчителів трудового навчання.

19 листопада 2018 року в актовій залі Буській ЗОШ №2   відбулося засідання районного методичного об’єднання учителів трудового навчання.

Вчителі стали учасниками майстер-класу викладача-методиста КЗ ЛОР «Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича» Ошурка І.С..

Ігор Степанович систематизуав свої багаторічні надбання і зібрав їх в методичні посібники та записав  розробки уроків, майстеркласи, виховні заходи на диски.

Основною метою семінару став діяльнісний підхід до занять з трудового навчання і технологій у контексті Нової української школи.

Присутні отримали цікаву інформацію щодо технологій різьблення і випалювання по дереву,  ознайомились із варіантами застосування інформаційно-комунікаційних технологій у художній обробці матеріалів, а також мали можливість переглянути чудові мистецькі твори на виставці «Тарас Шевченко – художник. Погляд з ХХІ століття».

В ході семінару своїми поглядами щодо подальшого розвитку предмету трудове навчання поділився вч. Бака О.Я.

На заключному етапі семінару прозвучали слова подяки учасникам від головного спеціаліста відділу освіти М.С.Шимківа та директора Буської ЗОШ №2 І-ІІІ ст. Б.М.Басараба.

           Дану виставку відвідали всі учні, вчителі і гості школи, а також школярі району, яка тривала більше двох тижнів. Відвідувачі залишились з позитивними враженнями від побаченого.

 

 

 

 

Переглядів: 171 | Додав: busksc2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar